DOBRODOŠLI V POPOLNI POTAPLJAŠKI IZKUŠNJI

 

Si želite novih dogodivščin in ob tem morda spoznati kako se počutijo astronavti v breztežnostnem prostoru? Želite spoznavati globine svetovnih morij ali pa samo pogledati malce globje, kot pa vam to uspe z zadržanjem diha? Potem ste vsekakor na pravem mestu!!!

potapljanje, potapljaški tečaji, potapljaški tečaj, padi owd, začetni potapljaški tečaj, začetni, tečaj, potapljanja, potapljanje, potapljaška obleka, neopren, suha obleka, audaxpro, apeks, suunto, bare, waterproof, nadaljevalni potapljaški tečaj, nadaljevalni tečaji, šport, zabava, morje, voda

Naša največja prednost pred ostalimi ponudniki potapljaških tečajev je v tem, da pri nas nikoli ne boste le številka, ampak z udeležbo na naših tečajih postanete del družine diver.si in s tem imate doživljenjskega spremljevalca na vaši potapljaški poti. Vedno vam bomo na razpolago za vsa vprašanja, kot naš tečajnik ste stalno obveščeni o vseh dogajanjih v našem klubu, imate možnost nakupa opreme po ugodnih cenah, ko potrebujeta buddy-ja za potop na Bledu ali pa Triglavu je sigurno negdo izmed nas pripravljen za podvig. Z nami vam nikoli ne bo dolgčas.

Ker pa se zavedamo tudi pomembnosti ohranjanja okolja smo aktivni član mednarodne organizacije, ki skrbi za ohranjanje vodnih virov, zaščito ogorženih vrst, zaščito morskih psov itd… Project aware organization.

Vsi naši tečaji se izvajajo z novo opremo z uporabo modernih učnih metod. Ne bomo vas utrujali in od vas zahtevali, da se v zameno za dobro opravljen tečaj in poglobljeno znanje odpoveste enemu mesecu vašega življenja, ampak vam bomo vso potrebno znanje in izkušnje posredovali v kvalitetno dodelanih modulih teorije in prakse, ki vam bodo omogočili popolno obvadanje potapljanja že po nekaj dneh dneh v naši družbi.

V varnih rokah strokovno usposobljenih PADI inštruktorjev, asistentov inštruktorjev in divemastrov, vas popeljemo v odkrivanje novega in norega sveta!


Nekaj dejstev o nas, ki vas bodo prepričala, da se odločite skupaj z nami pogledati pod vodo…

– usposobljena ekipa,
– več kot 150 tečajnikov v zadnjih 3 letih,
– popolnoma nova oprema,
– delamo tečaje po največji in najbolj priznani šoli na svetu PADI,
– organiziramo več kot 20 različnih tečajev, za starosti od 8 pa do 100 let,
– sodelujemo z najboljšimi centri,
– organiziramo izlete in potovanja,
– prisotni smo v treh državah,
– vedno poskrbimo za obilo zabave in dobro osvojeno znanje,
– mednarodno priznana potapljaška licenca,…

Naša ekipa, ki bo skrbela za vas:

 

 

 Blaž Mihev, PADI IDC staff instructor #982460
   Mina Morrgan, PADI Assistant instructor#256021
   Borut Vidovič, PADI divemaster
   Sašo Domijan, PADI divemaster
   Matic Trtnik, PADI divemaster
  Tomaž Žugel, PADI divemaster
Posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .